"Мароко"

Идеално използване на дворното пространство с единична правостояща пергола с дървена прегада. Конструкцията е комбинирана с подходящ цвят маса за външни пространства и сет от диван и два фотьойла. Не само перголата е със закрит покрив с летви, но и е използвана възможността за персонализиране чрез инсталацията на 4 лампи и вентилатор, които да допринесат за уюта и практичността в този дворен кът.

Вземи своята единична правостояща пергола. 

"Тексас"

Иновативен и семпъл дворен кът. Практична комбинация на единична правостояща пергола с вълнообразни платна за сянка и преграда. Конструкцията е комбинирана с подходящи мебели за сядане, градинска масичка и хамак, за перфектния завършек на един удобен, уютен и свеж кът за Вашия двор.

Вземи своята единична правостояща пергола с вълнообразни платна за сянка. 

"Ню Йорк"

Добийте представа за невероятните възможности за изграждане на дворни конструкции за отдих с нашите перголи. Иновативен и модерен дизайн, създаден чрез двойна правостояща пергола, в комбинация с горни платна за сянка. За придаване на максимален уют са окачени екстериорни лампи, които комлиментират цялостния дизайн.

За максимална функционалност и уединение към перголата са прикачени пилони с черни завеси, които допълват елегантния дизайн и дават възможност за заграждане. 

Тази комбинация е перфектно завършена с красива солидна дървена маса и дворни кресла, което да представлява Вашето дворно пространство за семейни и сбирки с приятелите или просто за отдих в топлите дни на годината.