Безплатна доставка в цяла България!

Вземи 5% отстъпка от първата си поръчка!

15 години гаранция.

Безплатна доставка в цяла България!

Дворно обзавеждане с перголи и фотоволтаични навеси

Единична Правостояща Пергола с Вълнообразни Платна за Сянка

2200,00 лв.2750,00 лв.
Направете Вашата зона за отдих на открито уютно и приятно място и добавете комплект Единична Свободностояща Пергола с вълнообразни платна за сянка за, с височина 260см., предназначена за греди с дебелина 12х12см. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги персонализирате по всякакъв начин и да ги комбинирате с други продукти и аксесоари. Нашите комплекти са бързи за сглобяване, така че да можете да се насладите на времето си в почивка на открито!
Опции

Единична Правостояща Пергола с Хамак и Платна за Сянка

1250,00 лв.1750,00 лв.к-т.
Направете Вашата зона за отдих на открито уютно и приятно място и добавете комплект Единична Правостояща Пергола с хамак и 2 платна за сянка, с височина 260см., предназначена за греди с дебелина 12х12см. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги персонализирате по всякакъв начин и да ги комбинирате с други продукти и аксесоари. Нашите комплекти са бързи за сглобяване, така че да можете да се насладите на времето си в почивка на открито!
Опции

Метален Фотоволтаичен Навес (CARPORT)

Възползвайте се от нашите фотоволтаични навеси. С тях ще можете да генерирате енергия чрез слънчева светлина, която след това да използвате според Вашите нужди. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги персонализирате по всякакъв начин и да ги комбинирате с  други продукти и аксесоари. Бъдете една крачка напред и зареждайте своя електромобил изцяло безплатно! Направете запитване на нашия email: office@exelon-ltd.com , за да заявите безплатен оглед и консултация с наш представител и да получите индивидуална оферта по зададените от Вас параметри.
Още

Двускатен Фотоволтаичен Навес (CARPORT)

Направете Вашия двор иновативно пространство като се възползвате от нашия двускатен фотоволтаичен навес. Така ще можете да генерирате енергия чрез слънчева светлина, която след това да използвате според Вашите нужди. Навесът е предназначен за греди с дебелина 12х12см, с наклон 30 градуса. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги персонализирате по всякакъв начин и да ги комбинирате с  други продукти и аксесоари. Бъдете една крачка напред и зареждайте своя електромобил изцяло безплатно! Направете запитване на нашия email: office@exelon-ltd.com, за да заявите безплатен оглед и консултация с наш представител, да получите индивидуална оферта по зададените от Вас параметри.
Още

Двойна Правостояща Пергола с Вълнообразни Платна за Сянка

2481,00 лв.3881,00 лв.к-т.
Направете Вашата зона за отдих на открито уютно и приятно място и добавете комплект Двойна Правостояща Пергола, с вълнообразни платна за сянка, предназначена за греди с дебелина 12х12см., с височина 260см. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги комбинирате с други продукти и аксесоари. Нашите комплекти са бързи за сглобяване, така че да можете да се насладите на времето си в почивка на открито!
Опции

Едноскатен Фотоволтаичен Навес

Направете, своя двор иновативно пространство като се възползвате от нашите фотоволтаични навеси. С тях ще можете да генерирате енергия чрез слънчева светлина, която след това да използвате според нуждите си. Навесът е предназначен за греди с дебелина 12х12см. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги персонализирате по всякакъв начин и да ги комбинирате с  други продукти и аксесоари. Бъдете една крачка напред и зареждайте своя електромобил изцяло безплатно! Направете запитване на нашия email: office@exelon-ltd.com, за да заявите безплатен оглед и консултация с наш представител, да получите индивидуална оферта по зададените от Вас параметри.
Още

Лазерно изрязани декоративни пана

Лазерно изрязани декоративни пана, подходящи за пергола, преграда, парапет или ограда. След предварителен оглед и взимане на размери, наш специалист ще Ви предложи всички модели и варианти, съобразени с Вашите изисквания. Заяви оглед и консултация на еmail: exelon.ltd@abv.bg
Още

Единичен Навес Тип "Градинска Шатра" с Непромокаем Покрив

Направете Вашата зона за отдих на открито уютно и приятно място и Единичен Навес  Тип "Градинска Шатра" с Непромокаем Покрив, предназначена за греди с дебелина 12х12см. Лесни за изграждане, лесни за наслада. Имате възможност да ги комбинирате с други продукти и аксесоари. Нашите комплекти са бързи за сглобяване, така че да можете да се насладите на времето си в почивка на открито.
Още

Градинска лампа

Скоро ще можете да се сдобиете с градинска лампа от неръждаема стомана с лазерно изрязан панел по желание.
Очаквайте скоро

Хамак

Скоро ще можете да се сдобиете с хамак за Вашия двор, направен от солидни дървени греди и издръжлив плат.
Очаквайте скоро

Механизъм за гаражна врата

Скоро ще можете да направите поръчка за механизъм за своята гаражна врата и да автоматизирате процеса на отваряне и затваряне.
Очаквайте скоро

Очаквайте скоро

Скоро ще можете да направите порчъка за уникална входна врата, с лазерно изрязан дизайн.
Купи

Huawei EV Charger Монофазен 7.4KW Type 2

1825,00 лв.бр.
Huawei FusionCharge AC 7,4kW е монофазно зарядно устройство за електрически автомобили. Има връзка тип 2 и може да се конфигурира в диапазон от 1,4kW до 7,4kW. Зарядното устройство за автомобили на Huawei е идеално за използване във връзка с инсталации Fusion Solar PV с инвертори Huawei. Комуникация чрез : Wi-Fi/Ethernet Тегло: 3кг Документация: smart-charger-huawei_datasheet
Добавяне в количката

Ламелни оградни пана

Скоро ще можете да поръчате ламелни оградни пана за своите нужди.
Очаквайте скоро

Модерни, стилни и практични модулни системи за перголи и навеси, които са лесни за монтаж и с широко приложение.

При нас ще намерите:

ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМи
Аксесоари

Завършени проекти

Разгледайте, нашите скорошни проекти, които направихме за свои клиенти на територията на България.

Създадени да издържат

Нашите продукти са създадени с материали и производствени практики, гарантиращи качествен краен продукт. Прочетете описанията и разберете повече за тях.

Създадени да издържат

Нашите продукти са създадени с материали и производствени практики, гарантиращи качествен краен продукт. Прочетете описанията и разберете повече за тях.

Перголи и навеси

Какво представляват и как се използват? Научете повече за нашите продукти!

Фотоволтаични НАВЕСИ

Какво са фотоволтаични навеси и как могат да са Ви от полза?

Навеси

Стандартни навеси за Вашия двор

ЗАЩО exelon?

Изключително семпъл дизайн и лесни за сглабяне системи, но не и за сметка на атрактивната визия. Нашите продукти са с различни размери и форми и приложения, като дават възможност за използване на външното пространство по най-добрия начин.

ГЪВКАВОСТ

Перголите и навесите от модулен тип, позволяват свързване на частите по различни начини. Така имате възможност да махате и слагате определени части без да заменяте цялата система.

Бързина

Бързо и лесено монтиране, отнемащо приблизително 60 минути на секция, без да са необходими специални инструменти. Просто добавете дървен материал.

ИЗдръжливост

Създадени да издържат с висококачествена стомана, покрита с устойчив на атмосферни влияния слой. С включени всички части за прикрепяне към дървото.

single knect privacy wall pergola

Сглобки

Нашите сглобки са изработени от нераждаема стомана, като всеки ръкав има по 8 дупки за винтове.
Разгледай

Компоненти

Гредите, предназначени за перголите и навесите са с дебелина 12х12 сантиметра.
Пазарувай

монтаж

Какво е нужно за монтирането на цялостна пергола система?

комплект

Най-напред имате нужда от всички съствани части на системата, които ще бъдат доставени до Вас като комплект.

инструменти

За сглабянето на частите, ще се нуждаете от стандартни инструменти като винтоверт, отвертка и предпазно облекло.

части за фиксиране

Конструкциите често се поставят върху различни повърхности, което налага различни методи на фиксиране.

*Препоръчваме от 4-5 души екип за сглобяване на структурата.

За важните моменти

С нашите иновативни продукти, ще можете да се насладите на моментите заедно с Вашите приятели и семейство.

Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.