Добре дошли в EXELON, където иновациите се срещат с удобството при предоставянето на висококачествени решения на открито. Ние се гордеем с предлагането на разнообразна гама от перголи, навеси и фотоволтаици, които са не само удобни и лесни за сглобяване, но и представляват върха на практичния дизайн.

Нашият ангажимент е да предоставяме продукти, които безпроблемно съчетават функционалност, иновация и достъпност.

Ние разбираме значението на създаването на перфектното външно пространство, което да подобряват начина Ви на живот.

Затова нашият екип е посветен на това да предоставя решения, които да надхвърлят Вашите очакванията.

Какво ни отличава?

удобство и иновация

Нашите продукти са проектирани с мисъл за Вашето удобство. Независимо дали търсите стилна пергола, за да подобрите Вашето външно пространство за отдих, или здрав навес, за да съхранявате вашите вещи, ние предлагаме решения, които са едновременно практични и естетически издържани. Включването на навеси със слънчеви панели за зареждане на автомобили е пример за нашата отдаденост към сливането на устойчивостта с удобството.

Лесен монтаж

Кажете сбогом на сложните процеси на сглобяване. Нашите продукти са проектирани за лесно сглобяване, което гарантира, че ще прекарвате повече време, наслаждавайки се на Вашето външно пространство, и по-малко време в работа. С ясни инструкции или монтаж от наша страна с удобен за потребителя дизайн, сглобяването на избрания от Вас продукт се превръща в безпроблемно изживяване.

Достъпни цени

Качеството не трябва да е от първостепенно значение. В EXELON вярваме в това да правим нашите продукти достъпни за всички. Предложения ни са на разумни цени и гарантират, че можете да подобрите своето дворно пространство, без това да ви коства света.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем водещ доставчик на решения за обзавеждане на открити пространства, които да подобряват съвременния живот. Стремим се непрекъснато да правим иновации, да надхвърляме очаквания и да допринасяме за по-практично, по-зелено и по-устойчиво бъдеще.

искаш да се сдобиеш с комплект?

Разгледай нашите продукти в категория комплекти перголи и избери този, който отговаря на твоите нужди.